IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
 Admin ve moderatör alımları !
Ayben
mesaj Feb 27 2010, 04:06 PM
İleti #1

Administrator

Grup: Root Admin
Üye No: 1

Ayben fanclub de görev almak üzere admin ve moderatör ler aranmaktadır lütfen ilgilenen arkadaşlar konu altında yazsınlar
Go to the top of the page

+Quote Post
ByFatih
mesaj Mar 3 2010, 08:10 PM
İleti #2

Advanced Member

Grup: Members
Nereden: KIRŞEHİR
Üye No: 2

Adminim ben halen üyeyim smile.gif

+Quote Post
anarCHEist
mesaj Jul 8 2010, 07:27 AM
İleti #3

Member
**

Nereden: Ankara
Üye No: 35

Dostum footerde hala ip.board yazıyor.

ipboard da dosyanın yerini tam bilmiyorum ama /footer.php/ dosyasını düzenlesen. Gizlilik sözleşmesi eklesen iyi olur. Hem google için hemde diğer motorlar için daha sağlıklı. wink.gif

Yaptığın iyiliği unut. Yapılan iyiliği unutma (opensource)

+Quote Post
Ayben
mesaj Jul 8 2010, 07:37 AM
İleti #4

Administrator

QUOTE(anarCHEist @ Jul 8 2010, 08:27 AM) *
Dostum footerde hala ip.board yazıyor.

ipboard da dosyanın yerini tam bilmiyorum ama /footer.php/ dosyasını düzenlesen. Gizlilik sözleşmesi eklesen iyi olur. Hem google için hemde diğer motorlar için daha sağlıklı. wink.gif

IPB yazılımında böyle bir dosya yok , öneriniz için teşekkürler ancak bir yazılımın copy yazını silmenin arama motorlarındaki + fonksiyonunu bilmiyordum biraz daha açıklayabilirmisiniz. ?

Ayrıca hiç bir tazılımın Copyrity yazısını silmek etikte değil hatırlamak isterim

+Quote Post
anarCHEist
mesaj Jul 8 2010, 08:07 AM
İleti #5

Member
**

Footerde bulunan cr , scriptin değil sitenin cr tıdır. opensource bir cms olduğu için değiştirmeniz etik olarak yanlış değildir. arama m. optimiz. da tüm sayfaların footer larında cr. bölümü indexlendiği için büyük yarar olacağından eminim wink.gif tekrar kolay gelsin.

hemen scripti çekip footer bölümünü incliyorum.

+Quote Post
Ayben
mesaj Jul 8 2010, 08:08 AM
İleti #6

Administrator

QUOTE(anarCHEist @ Jul 8 2010, 08:07 AM) *
Footerde bulunan cr , scriptin değil sitenin cr tıdır. opensource bir cms olduğu için değiştirmeniz etik olarak yanlış değildir. arama m. optimiz. da tüm sayfaların footer larında cr. bölümü indexlendiği için büyük yarar olacağından eminim wink.gif tekrar kolay gelsin.

IPB açık kaynak kod bir yazılım değildir malesef , ayrıca belirtmek isterimki bu sitenin her üyesinin fikir ve eleştirleri bizim için önemlidir ancak tekrar hatırlatmak isterimki IPB açık kaynak kod bir yazılım değildir

+Quote Post
anarCHEist
mesaj Jul 8 2010, 08:10 AM
İleti #7

Member
**

tongue.gif pardon tam şu anda onu farkettim smile.gif eğer satın aldıysanız lisansa bi göz atın derim yinede smile.gif

+Quote Post
Ayben
mesaj Jul 8 2010, 08:13 AM
İleti #8

Administrator

QUOTE(anarCHEist @ Jul 8 2010, 09:10 AM) *
tongue.gif pardon tam şu anda onu farkettim smile.gif eğer satın aldıysanız lisansa bi göz atın derim yinede smile.gif

Malesef şu an NULL ancak 3.1.x sürümünü satın alıcam o sebeble beklıyorum ancak %100 anlamda türkçe dil desteği olmadığı için beklemedeyim 3.1.x sürümü ile forumumuza çok büyük yenilikler gelicek , ayrıca sizin gibi bu konulara ilgili ve bilgili birisinin burda olmasıda beni sevindirdi bilgi ve tecrübenize ihtiyacımız oldukca sizi rahatsız ederim.

+Quote Post
anarCHEist
mesaj Jul 8 2010, 08:13 AM
İleti #9

Member
**

Ben açık kaynak sanıyordum, derdim işinize karışmak değil , en iyi işlerde bile mutlaka es geçilen bir nokta vardır. Siteye ilk mesaj yazarken ilgimi çeken yer footer bölümü oldu, sitenin genel görünümüne yakıştıramadığım için uyarmak istedim.

Tekrar kolay gelsin.

+Quote Post
Ayben
mesaj Jul 8 2010, 08:16 AM
İleti #10

Administrator

QUOTE(anarCHEist @ Jul 8 2010, 08:13 AM) *
Ben açık kaynak sanıyordum, derdim işinize karışmak değil , en iyi işlerde bile mutlaka es geçilen bir nokta vardır. Siteye ilk mesaj yazarken ilgimi çeken yer footer bölümü oldu, sitenin genel görünümüne yakıştıramadığım için uyarmak istedim.

Tekrar kolay gelsin.

Esdafurllah işimize karışmak değil burası benim değil bizim bu sebeble tüm üye ve katılımcılarımızın görüş ve önerilerini dinlemek zorundayız , burda bir aile ortamı kurarak tüm Ayben ve Rap sevenleri sıhatli ve seviyeli bir ortamda zaman geçirip paylaşım yapmasını sağlamak istiyoruz , tabi bunun için sadece biz değil sizlerinde görüşleri çok önemlidir

+Quote Post
anarCHEist
mesaj Jul 8 2010, 08:17 AM
İleti #11

Member
**

Aslında yediğim ekmeğe ihat gibi bir durum ama açık kaynak öneririm. Sistemi bizim ajansta değiştirelim derdim ama malum ben sadece çalışanım sizede herkeze çektikleri fiyatı çekerler. Bu yüzden size açık kaynak önerebilirim. Avustralyalı çok yakın bir arkadaşımın bir scripti var, sistemi değiştirmek isterseniz onu önerebilirim. Siteye Bolog yada viki tarzı bir bölüm eklemek istersenizde BeyazKrema adlı bir scriptim var, açık kaynak lisansladım, size yollayabilirim.

+Quote Post
Ayben
mesaj Jul 8 2010, 08:19 AM
İleti #12

Administrator

QUOTE(anarCHEist @ Jul 8 2010, 09:17 AM) *
Aslında yediğim ekmeğe ihat gibi bir durum ama açık kaynak öneririm. Sistemi bizim ajansta değiştirelim derdim ama malum ben sadece çalışanım sizede herkeze çektikleri fiyatı çekerler. Bu yüzden size açık kaynak önerebilirim. Avustralyalı çok yakın bir arkadaşımın bir scripti var, sistemi değiştirmek isterseniz onu önerebilirim. Siteye Bolog yada viki tarzı bir bölüm eklemek istersenizde BeyazKrema adlı bir scriptim var, açık kaynak lisansladım, size yollayabilirim.

Tabiki forum tam anlamıyla bittiğinde blog tarzı bir yazılım düşünebiliriz video ve makaleleri yayınlamak için bu aşamada sizi rahatsız ederiz

+Quote Post
anarCHEist
mesaj Jul 8 2010, 08:35 AM
İleti #13

Member
**

Vanilla Forum
PunBB
SMF

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Share |
Basit Görünüm
Skin by IPB Customize
Tarih : 4th September 2010 - 08:38 PM